Forma 1 blog

Forma 1 blog

Vettel a szokásához híven megnyerte a harmadik szabadedzést

2011. június 26. - f1-forma1.blog.hu

 

2011 European Grand Prix

Sebastian Vettel megnyerte a harmadik szabadedzést, úgy, mint ahogyan azt ,minden futam előtt teszi. Mögötte a kettő Ferraris végzett, Alonso-Massa sorrendben.

Jamie Algersuari hajtott ki először a pályára, ugyanis a második szabadedzésen nem tudott menni egy kört sem. Mögötte már ott volt Trulli, és Perez is. 2 perccel a kezdés után már a mezőny nagy része kihajtott a pályára, majd lefutotta a szokásos installációs körét.

Ezután hirtelen 10 percig üressé vált az aszfalt csík. A hosszú csöndet végül Jerome d'Ambrosio törte meg, aki az első ért kört is futotta (1:46:910). A kisebb csapatok pályára küldték az autójukat, a sorrend Trulli, Glock, d'Ambrosio, Karthikeyan.

35 perccel a vége előtt Alonso volt a leggyorsabb, ideje:1:39:734. Ekkor kigurult a pályára a kettő Red Bull, és azonnal elfoglalták az első kettő helye, Vettel (1:38:999) az elsőt, Webber(1:39:285) a másodikat.

Petrov autóját még szerelték, a hátsó felfüggesztésen javítottak valamit. Nicko Rosberg pedig átvette a vezetést, egy 1:38:580-as idővel.  Ekkor jött Alonso, aki gyorsabb tudott lenni Rosbergnél, így megszerezte az első helyet. A közönség nagyon izgatottá vált. Ugyanis Vettel futott egy brutálisan gyors kört, amivel az első helyen fejezte be az edzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr693015697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása