Forma 1 blog

Forma 1 blog

Bianchi a Force India tartalékosa

2012. január 27. - f1-forma1.blog.hu

Lassan az összes tartalék pilótai állás betelik, ugyanis ma a Sahara Force India bejelentette, hogy a tartalék pilótájuk Jules Bianchi lesz.

Bianchi 2007-óta tagja a Ferrari Akadémiájának, csak úgy, mint honfitársa, Sergio Perez. Tavaly három napig tesztelhette a Ferrari 2011-es versenygépét, amivel nagyon jó eredményeket ért el.

A mai napon a Force India hivatalosan is megerősítette, hogy Bianchi idén a tartalékosuk lesz, és a februári teszteken autóba is ülhet.

Sőt a francia kilenc alkalommal vezetheti a WMJ-05 kódjelelet viselő konstrukciót a pénteki edzéseken.

"Nagyon izgatott vagyok, amiért a Sahara Force India csapathoz csatlakozhatok. Izgalmas néhány hónap áll előttünk, ugyanis meg kell ismernünk az új autó működését. Szeretnék a Sahara Force Indiának és mindazoknak köszönetet mondani, akik hittek bennem és támogattak."-mondta Jules Bianchi. 

"Nagy örömömre szolgál, hogy Jules a csatlakozik a Sahara Force India családjához. Mi mindig szemmel tartjuk a fiatal, tehetséges versenyzők teljesítményét: Jules is azért csatlakozott hozzánk, mert lenyűgözött a GP2-ben mutatott teljesítménye."- nyilatkozta Dr. Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke és ügyvezető igazgatója 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr823907297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása