Forma 1 blog

Forma 1 blog

BRÉKING: TRULLI REPÜL PETROV JÖN!!

2012. február 18. - f1-forma1.blog.hu

kép.bmpTegnap kora délután a Caterham hivatalosan is megerősítette, hogy Jarno Trullit Vitaly Petrov váltja. Részletekért katt a "továbbra"!

Drámai fordulatot vett a Petrov-Trulli ügy: a két hónapja tartó "csatát" Petrov nyerte meg, valószínűleg a szponzorok pénzének köszönhetően. De ne rohanjunk ennyire előre...

Petrov tavalyelőtt mutatkozott be a forma 1-be, amivel ő lett az f1 történelmének első orosz versenyzője. Bár első évében elég rosszul teljesített, a Renault bizalmat szavazott neki, (egy kis pénz ellenében). Petrov a szezon első futamán a 3.helyet szerezte meg, így nem sokkal később az istállóval szerződést kötött az idei szezonra is. Ennek ellenére több mint két hónapja tudja, hogy eddigi csapatát, a Lotust el kell hagynia, ugyanis Romain Grosjean váltja.

i5k7fa7f.bmpEzek után Petrovot a Williamsel, a HRT-vel és a Caterhammal hozták kapcsolatba. A Williamshez Senna, a HRT-hez pedig Karthikeyan szerződött, ezzel minden hely betelt az idei szezonra.

Minden hely, ugyanis a Caterhamnál versenyző Jarno Trulli is rendelkezett érvényes szerződéssel. Ekkor Petrov tárgyalni kezdett a Caterhammal, és egy "kis" pénz ellenében Trulli szerződését felbontották, Petrov szerződését pedig megkötötték.

Ezzel Trulli szinte biztos kiesik az f1-ből, így Barrichello után ismét távozik az f1-ből egy "veterán" a fizetős pilótáknak köszönhetően.

"Megtiszteltetés számomra az, hogy ehhez a csapathoz csatlakozhatok, és része lehetek ennek az egésznek, valamint, hogy komoly kihívást jelenthetünk a csapatok számára.” -mondta Petrov

Jarno teljes mértékben megérti a csapat döntését és sok sikert kívánt Petrovnak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr514129260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása