Forma 1 blog

Forma 1 blog

BRÉKING: bemutatkozott a Sauber C31!!

2012. február 06. - f1-forma1.blog.hu

A Sauber Ferrari ma leplezte le a 2012-es autóját. A különbség szemmel látható. Képekért és rövid elemzésért katt a továbbra!


 

 

 

 

A Sauber ma rántotta le a leplet a 2012-es autójáról, amely a C31-es kódjelet viseli. Kamui Kobayashi és Sergio Perez Jerezben leplezte le a kocsit.

A különbség a tavalyihoz képest szemmel látható: A kocsi első orrkúpja úgy, mint majdnem mindegyik 2012-es konstrukciónál , itt is inkább egy kacsacsőrű emlősre hasonlít, mint egy forma 1-es autóra, valamint a színe is megváltozott: a tavalyi fehér volt, míg az idei fekete lett.

Ha az alábbi képet tanulmányozzuk egy kicsit, akkor láthatjuk, hogy az orrkúp nem csak kacsacsőrű, és fekete, hanem nagyon "éles" az eleje.

 Az autó oldaldoboza a kipufogó szabály értelmében kisebb lett, és a kocsi egy kicsit "áramvonalasabb" testet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr874071820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása