Forma 1 blog

Forma 1 blog

A Ferrari nem ment át a törésteszten !

2012. január 14. - f1-forma1.blog.hu

 

Finn lapértesülések szerint az új Ferrari nem ment át a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) szigorított töréstesztjén. Lehet, hogy a Jerezi teszten nem vehetnek  részt ?!

 

 Már a Mclaren, a Sauber, és a Force India versenygépe is átment az FIA első töréstesztjén, azonban a Ferrari első fordulóra megbukott, ugyanis az egyenlőre csak 663-as kódjelet viselő konstrukció alkalmatlannak minősült.

Az idei évtől a téli szezonon csak olyan autó teljesítheti, aki minden teszten átment. A maranellói csapat azt állítja, hogy megtalálták a hiba forrását, és plusz szénszálrétegeket kell az autójukra rakni.  

 

Egyébként, ha minden a tervek szerint halad, akkor a Ferrari 2012-es modelljét a  csapat központjában, Maranellóban fogja bemutatni, Február 3.-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr213544655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása