Forma 1 blog

Forma 1 blog

Pérez idén Ferrarit fog tesztelni

2011. július 14. - f1-forma1.blog.hu

Sergio Pérez, a Sauber mexikói versenyzője még idén Ferrarit fog tesztelni. Vajon ő lesz Massa utódja?


 

A Ferrari köztudottan nincsen megelégedve Felipe Massaval, ugyanis a pontversenyben jelenleg a 6. helyen áll, hátránya a csapattársához képest pontosan 60 pont.

Itt jön a képbe Sergio Pérez, a Sauber újonca, aki tagja a Ferrari Pilóta Akadémiájának. A hír szerint Pérez szeptemberben egy 2009-es Ferrarit fog tesztelni, a GP2 sorozat éllovasával, a francia Jules Bianchival együt, jelentette ki a Ferrari Pilóta Akadémiájának elnöke, Luca Baldisserri.

"Nagyon érdekes teszt lesz, mivel Sergiót és Jules-t összeeresztjük egymás ellen a pályán. Azt hiszem, mindketten nagyon jól akarnak majd szerepelni, ezért számunkra tökéletes lehetőség lesz, hogy felmérjük a képességeiket" -nyilatkozta  Baldisserri, Schumacher "ex főmérnöke".

Úgy vélem, hogy, ha elolvassuk a nyilatkozatot, akkor meg akad a szemünk az utolsó mondaton: "számunka tökéletes lehetőség lesz, hogy felmérjük a képességeiket". Ugyanis ezzel arra enged minket következtetni, hogy keresik Felipe Massa utódját, aki majd váltja a brazilt, hogy ez Pérez, vagy Bianchi lesz-e, azt egyenlőre nem tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr213067828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása