Forma 1 blog

Forma 1 blog

Button a Ferrarinál folytathatja a pályafutását

2011. június 20. - f1-forma1.blog.hu

Jenson Button, a Mclaren-Mercedes pilótája lehetséges, hogy 2012-ben már a Ferrari színeiben fog tündökölni a pályákon.

Bár Jenson Button nemrég azt nyilatkozta, hogy a Mclarennél fejezi be a pályafutását, azonban a News Of the Word újság azt írja, hogy a Ferrari gondolkozik Jenson Button leszerződtetésében. A Mclaren a hosszú szerződések híve, Button viszont elmondta, hogy nem szeretné több évre elkötelezni magát a jelenlegi csapatához. Eközben kiderült, hogy a Mclaren kész többet fizetni a 2009-es világbajnoknak. Ugyanis nagyon félnek attól, hogy elhagyja őket.

Az idén elég gyenge eredményt produkáló Felipe Massa helyére kerülne.Ugyanis a pontversenyben majdnem ugyanannyi pontja van a Ferrari-s Massanak, mint a Renault-os Petrovnak.

Domenicali elmondta, hogy Massa hiába rendelkezik egy 2012-év végéig szóló szerződéssel, ha az idei szezonban nem szerepel jól, akkor a Ferrari felbonthatja a szerződését. Massára nem lehet mondani, hogy jól szerepel, a kanadai nagydíjon a 3.helyről a 6.ra esett vissza, épp hogy megelőzve Kobajashyt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr922999627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása