Forma 1 blog

Forma 1 blog

Hülkemberg újra rajthoz állna

2011. július 14. - f1-forma1.blog.hu

Nicolas Hülkemberg újra rajthoz szeretne állni, van is rá lehetősége, méghozzá a jelenlegi csapatánál, a Force Indiánál.


 

Nicolas Hülkemberg 2010-ben mutatkozott be a forma1-be, a Williams csapat színeiben. Első f1-es évében elért néhány sikert, de év végén csapattársa, Rubens Barrichello több pontot szerzett, mint Hülkemberg, így a szezon befejeztével eltanácsolták az istállótól, és a GP2-es bajnokot, Pastor Maldonadot ültették a helyére, akinek pillanatnyilag egy pontja sincsen.

Jelenleg a Force India tartalék versenyzője, és minden pénteki szabadedzésen lehetőséget kap Paul Di Resta autójának vezetésére. Azonban érthetően ennél többre vágyik. Újra rajthoz szeretne állni, amire lehet, hogy a jövő szezonban lehetősége is lesz. Ugyanis Adrian Sutil , a Force India versenyzője ellen rendőrségi nyomozás folyik. Ugyanis megsebesítette egy pezsgős üveggel a Geni Copital cég ügyvezető igazgatóját, Eric Luxot akkor még arról is szó esett, hogy az FIA bevonja Sutil vezetői engedélyét.

"A szezon felénél járunk, és próbálok jó benyomást kelteni, hogy meggyőzzem Vijay Mallyát és a csapat kulcsembereit. De még kicsit korai erről beszélni. Szeretnék ennél a csapatnál maradni, és versenyezni a következő évben is. Ha ez nem jönne össze, akkor egy B-terv után kell néznünk."-nyilatkozta Nicolas Hülkemberg, a Force India tartalék pilótája


 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr923067972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása