Forma 1 blog

Forma 1 blog

Napi pletyka: Fisichella Heidfeld, Ricciardo Karthikeyan helyére ülhet be

2011. június 30. - f1-forma1.blog.hu

Giancarlo Fisichella már a Brit nagydíjon beülhet az idén elég gyenge eredményt produkáló Nick Heidfeld helyére, aki a sérült Robert Kubicát helyettesíti.


 

Kubica még Februárban, egy ralli versenyen szenvedett súlyos balesetet, akkor még kérdéses volt, hogy a lengyel életben marad-e. Az állapota gyorsan javul, azonban nem valószínű, hogy még idén autóba ülhet. A menedzsere ezt nem így gondolja, ugyanis azt mondta, hogy talán az idei utolsó futamon, a Brazil nagydíjon már lehetséges, hogy részt tud venni.

A Renault úgy döntött, hogy Nick Heidfeld fogja helyetesíteni a sérült Kubicát. Azonban a német a vártnál alulteljesített. Ezért a Renault - a legfrissebb pletykák szerint- Giancarlo Fisichellát szeretné beültetni Heidfeld helyére, aki jelenleg a Ferrari teszt, és tartalék versenyzője. 

Fisichella már szerepelt a formula1-ben, 1996-és 2009 között (13évig) versenyzett. 2005- és 2007 között a Renault színeiben versenyzett, tehát a csapatnál már járt.

Daniel Ricciardo, a Torro Rosso ausztrál tehetsége a Brit nagydíjon Narain Karthikeyan helyére ülhet be.


 

A HRT ( Hispania Racing Team) 2010-ben debütált a forma1-ben. Akkor Bruno Senna, és Karun Candhok kapott lehetőséget a forma1 legkisebb csapatától, a HRT-től. Most Vitantonio Liuzzi, és Narain Karthikeyan a kettő versenyzője, a csapatnak.

Karthikeyan a kvalifikáción mindig az utolsó helyet szerzi meg, csapattársa egy mp-el rendszerint jobban teljesít nála, ami nem kevés (főleg, hogy ugyanazzal az autóval).

Daniel Riccardio elvileg Jaie Algersuari helyét vette volna át a Torro Rosso-nál, a Brit nagydíjtól, azonban a spanyol a vártnál jobb eredményt ért el, egy 8. helyet, ami nagyon jónak számít, így a csapatfőnök, Franz Trost azt nyilatkozta, hogy Algersuarinak biztos helye van a csapatnál.

A mai napon felmerült egy olyan pletyka, miszerint Narain Karthikeyan helyére a Torro Rosso tartalék, és tesztpilótája, Daniel Ricciardo ülhet, a Brit nagydíjtól.

Azonban ezt se a Toro Rosso, se a HRT sem erősítette meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr283027724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schumi-fan 2011.07.01. 10:32:11

Jó az új fejléc, Mester! Sch jöhetne velük szembe, mégiscsak hétszeres.
süti beállítások módosítása