Forma 1 blog

Forma 1 blog

Biztos helye van Kobayashinak a Saubernél.

2011. június 21. - f1-forma1.blog.hu

Peter Sauber, a Sauber csapat tulajdonosa ma hivatalosan is bejelentette, hogy Kamui Kobayashi 2012-ben is a Sauber istálló színeiben fog tündökölni. Legalábbis ha nem szerződtetni egy nagyobb csapat, ugyanis Kobayasi helye biztos a Sauber-nél.

 

 

Kamui Kobayashi 2009-ben, az évadzáró versenyen mutatkozott be, amikor az időmérőn súlyosan megsérült Timo Glockot helyettesítette a Toyota színeiben, 6.-ként látta meg a kockás zászlót. Ami egy jó eredménynek számított, főleg az első f1-es versenyén. Azonban még abban az évben a Toyota megszünt, és Peter Sauber azonnal lecsapott Kobayashira.

Peter Sauber jelenleg nagyon megvan elégedve mind két versenyzőjével, legfőképpen Kobayashival. Kobayasi a világbajnoki pontversenyben a 11., 25ponttal, jóval maga mögé utasítva csapattársát Sergi Perez-t.  És sak 1 pontra van lemaradva a kettő Mercedeses pilótától, Michael Schumachertől, és Nicko Rosbergtől.

„Kamui a második évét tölti a Formula-1-ben és már most egy vezető. Izgalmas vezetési stílussal rendelkezik, ami nagyszerű a csapat és a szurkolók számára is.”- nyilatkozta a Sauber ügyvezető igazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr673002951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schumi-fan 2011.06.21. 14:02:55

Drága Mester!
Azt írja a lead-ben, hogy a faszi 1012-ben is versenyezni fog. Nos, 1012-ben legfeljebb lóval lehet(ett)... Bakker, figyeljünk má'!!!!!!

f1-forma1.blog.hu · http://f1-forma1.blog.hu/ 2011.06.21. 16:49:14

Kedves Hölgyem/Uram!
Köszönöm észrevételét, a hibát már javítom!
Köszönöm: f1-forma1.blog.hu
süti beállítások módosítása