Forma 1 blog

Forma 1 blog

Walker: Di Resta a Mercedes versenyzője lehet

2011. április 27. - f1-forma1.blog.hu

 

Murray Walker

A forma1 legendás kommentátora, Murray Walker szerint az újonc Paul Di Resta ,aki jelenleg a Force-Indiánál versenyzik a Mercedes pilótája lehet.

 

 

 

"Paul di Resta nálam az első az újoncok közül, sőt, azt hiszem, mindenkinél ő az első az újoncok közül, mert amit a Force Indiaval művelt az briliáns.” – mondta Walker.

Di Restanak egyébként ugyanannyi pontja van ,mint a csapattársának, a már profinak számító Adrian Sutilnak, és csak egy hajszál választotta el attól ,hogy verje is csapattársát, ugyanis pont a pontot nem szerző 11. helyre sikerült feltornásznia magát.

„ Véleményem szerint nagy jövő áll előtte és hamarosan leszerződteti valamelyik nagy csapat – talán a Mercedes.”

Egyébként Walker nem alaptalanul mondja ezeket, mert Norbert Haug, a Mercedes alelnöke is dicsérő szavakkal illette az újoncot.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr542860316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schumi-fan 2011.04.29. 16:28:04

Helló Mester! Jó lenne már valami kis színes infó a hétszeres bajnokról, nemcsak a kis jöttment nyikhajokról, mint Hamilton, meg a többi nyeretlen kétéves... go-go schumika!
süti beállítások módosítása