Forma 1 blog

Forma 1 blog

Koránt sincs minden rendben a Ferrarinal.

2011. április 13. - f1-forma1.blog.hu

Az időmérő edzéseken nem szerepelnek jól, és a futamokon is jobb eredményre számít a Ferrari.

 

 

 

A Ferrari nem elégedett az idei teljesítményével, amit nem csodálok. Ugyanis az időmérő edzéseken az idei legjobb eredményük is csak egy 4 hely volt, és a futamokon sem szerepelnek valami fényessen, ugyanis itt is a legjobb helyezésük ( Alonsoé) egy 5. hely, ami édeskevés egy konstruktőri győzelemhez.

Ferrari to launch 2011 F1 car in January

A Ferrari vezetői azt nyilatkozták, hogy ha a kínai nagydíjon is marad a Ferrari rossz teljesítménye, akkor rátérnek a "B"- tervre, amiről többet nem nyilatkoztak. A Ferrari a nyilatkozatában azt is elmondta, hogy Kínába sok új fejlesztést is visznek, a jobb eredmény reményében. Ebből, azt már tudjuk, hogy a Ferrari egy új flexibilis szárnyat készít.

Ezenkívül probléma még az is ,hogy a Ferrari fontolgatja Felipe Massa lecserélését, Massa teljesítményével nincsenek megelégedve, de azt még nem tudni ,hogy ki lesz a befutó. Sergio Perez-től, a Sauber mexikói versenyzőjétől viszont egy igen érdekes nyilatkozatot hallhattunk, amiben azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretne egyszer a Ferrari csapatában versenyezni, és reméli, hogy készen áll az idény végére valami ilyenre.                            Perez egyébként már tagja a Ferrari Versenyzői Akadémiának.

Sebastian Vettel and Mark Webber with Red Bull's 2011 car

De nem csak a Ferrarinál szeretnék lecserélni a versenyzőjük

 
 

et, ugyanis a Red-Bull nyíltan vállalta azt ,hogy Mark Webber nem biztos ,hogy náluk tölti

 

a 2012-es szezont.Itt szó volt már Lewis Hamilton-ról és Nicko Rosberg-ről is. De Christian Horner szerint nem lenne jó párosítás a Hamilton-Vettel páros, ugyanis mikor Alonso és Hamilton egy csapatnál volt ( a mclarennél), állandó volt kettejük közt a veszekedés. Ezért Chrisian Hornek úgy gondolja, hogy nem működne a Hamilton-Vettel páros. Ezen kívül mind két versenyző (Hamilton, és Rosberg) cáfolta, azt a tényt, hogy tervezték volna a csapatuktól való elmenetelt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr942823365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schumi-fan 2011.04.13. 20:18:01

Helló Mester! Szerintem keveset ír a hétszeres világbajnokról. Több jó szót érdemelne, mégiscsak övé a pályacsúcs is. Vettel soha nem fogja megdönteni. Hamilton meg mégúgyse. Schumidubidúúúúúúúúúúú!!
süti beállítások módosítása