Forma 1 blog

Forma 1 blog

Lerántották a leplet a Lotus E20-ról (frissítve)

2012. február 05. - f1-forma1.blog.hu

lotus2.jpgBemutatták a Lotus E20-at! Nagyobb képekért, és a rövid elemzésért katt a tovább-ra!

A Lotus idén lecserélte pilótapárosát, Vitaly Petrov helyére Romain Grosjean, míg a sérült Robert Kubica helyére Kimi Raikkönen ült be. 

A néhai Renault magyar idő szerint kora délután, 17 órakkor rántotta le a leplet az idei konstrukcióról. 

Az autó nagyon hasonlít a tavalyihoz, első ránézésre, és ezekből a képekből ítélve csak az első vezetőszárny változott meg, ők is a lépcsős orr mellett döntöttek. De ez az orrkúp teljesen más, mint a Ferrarié, vagy bármelyik másik csapaté, mert a Lotus tavalyi modelljének orrkúpja is elég közel volt a földhöz, így most csak egy kicsit  kellett "lejjeb vinni" . Valmint az autó festése is megváltozott, ugyanis a Rexona logoja is felkerült az autóra.  

Illete ha az alábbi képet tanulmányozzuk egy kicsit, akkor rájövünk, hogy az első orrész nem csak kacsacsőrű, hanem előre felé szélesedik. Valamint arra is, hogy az első szárny kialakítása is más.

 lotus5.jpg

 

A csapat célja egyértelműen az, hogy visszanyrjék 2006-os formályukat, mikor világbajnokok lettek. Úgy érzik, hogy ehhez az E20 tökéletes  alkotás.

Jerezben, még a tesztek előtt futnak néhány kört, hogy élesben is bevessék az E20-at. 

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1.blog.hu/api/trackback/id/tr114068226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása